20 Mayıs 2021 Perşembe

FİAT SCUDO HAKKINDA KISA KISA...

 Fiat Scudo Hakkında



    Fiat scudo çok bilinen bir araç değil. Ülkemiz de çok yaygın olduğu da söylenemez. Genel de parçasının bulunmadığı yada çok pahalı olduğu şeklinde bir söylenti vardır ki bunun tamamen bir şehir efsanesinden ibaret olduğunu söyleyebilirim. Bir çok marka scudo uyumlu yedek parça üretmekte ve fiyatları da çok pahalı değildir. 
    Fiat ScudoPeugeot Expert ve Citroen Jumpy  aynı fabrikada üretilen araçlar olup parçaları da birbirine uyumludur. 
    Eğer ki gezmeyi seviyor ve karavan gibi bir arabam olsa da şöyle uzun bir tura çıksam diyorsanız   scudo tam size göre diyebiliriz.  Geniş aileler için de sınıfının en uygun fiyatlı araçlarından biri olan scudolar, ekonomik yakıt tüketimi ile de benzerlerinden ayrılıyor.

    1.6, 1.9 ve 2.0 motor seçenekleri ve 7, 8 ve 9 kişilik modelleri  bulunan scudolar; otomobil, kamyonet ya da  minübüs ruhsatlı olabiliyor.  

     Eğer ki otomobil ruhsatlı 1.6 temiz bir scudo bulursanız hem vergi avantajı olacak, hem de her yıl vize derdi bulunmayacaktır. Şehir dışı sakin kullanımda 100 km'de; 6,6 lt , karışık kullanım da  ise ortalama 7,6 lt yakıt tüketimi ile km'de 50 kuruş yakan bu araçlar genişlik, rahatlık ve ekonomiklik arayanlar için vazgeçilmez olabilir.

    Bir kez alanların vazgeçemediği rahatlık ve konfor nedeniyle, 2.elde çok fazla scudo ile karşılaşmazsınız.  Ama temiz bir tane bulursanız da uzun süre vaz geçemezsiniz bizden söylemesi...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

FİAT SCUDO HAKKINDA KISA KISA...

 Fiat Scudo Hakkında      Fiat scudo çok bilinen bir araç değil. Ülkemiz de çok yaygın olduğu da söylenemez. Genel de parçasının bulunmadığı...